meet our team.

Iedere dag werken we samen met talloze mensen; veelal opdrachtgevers en gebruikers. Zo maken we iedere dag deel uit van een breder collectief, wij geloven dat ‘echte samenwerking’ de basis vormt van onze gedeelde toekomst.

Kaan Kalak

Architect & Founding Partner
06 25 53 20 17 mailen naar Kaan?

Kaan Kalak; callactive ontwikkelt ruimtelijke verhalen voor de toekomst. Als architect en ondernemer, kunnen we met onze kennis en creativiteit dagelijks bijdragen aan grote maatschappelijke opgaven en specifieke ruimtelijke vraagstukken. Het proces van ‘vraag naar antwoord’ zit vol avontuur, na realisatie geniet ik altijd; terugkijkend naar het uitdagende proces van ‘verhaal maken’ en vooruitkijkend naar een ‘plek’ voor nieuwe verhalen!

Okan Kalak

Architect & Founding Partner
06 33 49 56 52 mailen naar Okan?

Okan Kalak; ons werk is prikkelend, weloverwogen en daadkrachtig. De kracht van architectuur en ruimte maken, komt daadwerkelijk tot uiting binnen een zorgvuldig georganiseerd, creatief proces. Zo creëren we samen met onze opdrachtgevers antwoorden, waar locaties specifiek om vragen, voor een betere toekomst. Dit proces is een samenspel van kijken, zien, horen, luisteren en begint met een penstreek.

collega worden van Callactive?

Wij zijn altijd op zoek naar talent, we ambiëren namelijk om stapsgewijs te groeien voor bredere impact.

bel of mail ons